Moderátor: Moderátori
Andrej napísal:Tento usek by mal stat podla NDS len 3,783 mld Sk, co sa mi zda na 13 km usek s 1 km dvojrurovym tunelom dost malo.
Realizacia 2014-2018.
http://www.ndsas.sk/index/index.php?ids ... =1&prm2=41
Dialniciar napísal:Ako vieš, že bude dvojrúrový
aquila napísal:je to do 2km. tusim aj predtym mala este SSC, ked boli podstatne menej financii pravidlo, ze do 2km sa planovalo stavat na plny profil a nad 2 km len polprofil
Dialniciar napísal:aquila napísal:je to do 2km. tusim aj predtym mala este SSC, ked boli podstatne menej financii pravidlo, ze do 2km sa planovalo stavat na plny profil a nad 2 km len polprofil
Toto pravidlo ešte platí
Jurislav napísal:Ak aj platí, tak tu by sa porušilo, lebo celý úsek by sa mal stavať ako polprofil
Dialniciar napísal:Jurislav napísal:Ak aj platí, tak tu by sa porušilo, lebo celý úsek by sa mal stavať ako polprofil
A prečo by sa mal stavať na 1/2 profil ? Vysvetli.
Jurislav napísal:Dialniciar napísal:Jurislav napísal:Ak aj platí, tak tu by sa porušilo, lebo celý úsek by sa mal stavať ako polprofil
A prečo by sa mal stavať na 1/2 profil ? Vysvetli.
Som to viackrat cital na nete na viacerych strankach. Az najdem aspon jednu, napisem.
Inak boli to clanky z r.2004-2006, medzitym sa mohlo nieco zmenit. Nehadam sa.
Jurislav napísal:Ano, ja som to zle napisal. Som za cely profil na vsetkych usekoch KE-UA aj ked to nebude tak skoro mozne.
Dialniciar napísal:lebo Ukrajina bohvie, kedy začne stavať
Jurislav napísal:Dialniciar napísal:lebo Ukrajina bohvie, kedy začne stavať
No to ano, je to sice len moja domnienka, ale ak sa Ukrajinci rozhybu, tak budu stavat asi skor na Madarov a napoja na M3.
Jurislav napísal:Daleka buducnost: Dokoncene dialnice v SK aj H. Kadial sa vybere Ukrajinec, aby posiel do Nemecka (Francuzska, Rakuska, hoc kam do zap. Europy)? Cez Slovensko to ma dlksie, uz budu pomaly zapchy na BA-TN co sa tak skoro nebude rozsirovat, cez Madarsko ho pomedzi tie dialnice bez zakrut pribrzdi akurat mozno taky preplneny obchvat Budapesti. Ale fajn, to su vsetko len moje domnienky. Blizsie naokolo![]()
![]()
Stevqo napísal:Tak, tak. Cez Madarsko idem raz rocne, a to v lete do HR a musim povedat, ze tam je to na 2 pruhy tak akurat, ale o takych 5 rokov budu nutne 3+3.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.