Moderátor: Moderátori
eucitizen napísal:Tka co sa zacne tento rok stavat na tomto useku alebo nie? V SME pisu o 5 novich usekov vo vystavbe ale PB-Vrtizer nefiguruje.
Diaľničiar napísal:Je vysoko pravdepodobné, že v r. 2006 sa začne s výstavbou tohto úseku, ale len ako 0,5 profil, ten 2. 0,5 profil bude buď pripravený na výstavbu alebo aj začatý, ale nebude zrejme dokončený a otvorený v r. 2006.
Andrej napísal:Rozdiel medzi otvorenými a ukončenými úsekmi som si všimol pri otváraní diaľnic Mečiarom v septembri 1998 - úsek Horná Streda-Ladce - zväčša len 1/2 profil a asi 80%-né štádium rozostavanosti
JG napísal:PB,zapad - Vrtizer nebude v roku 2006 ani v polovicnom profile. Moze sa dokonca stat, ze vznikne tlak, aby Belusa - Sverepec - Povazska Bystrica,zapad bol otvoreny az 2006, aby sa vobec nieco z useku Ladce - Zilina v roku 2006 otvorilo.
2006 sa este moze otvorit cast z useku Vrtizer - Hricovske Podhradie, ale s pribudajucimi mesiacmi vyrazne klesa pravdepodobnost, ze sa tento usek otvori cely.
Hricovske Podhradie, ZA,Strazov sa urcite neotvori cely v roku 2006.
eucitizen napísal:Nevie niekto kedy budu vyberove konania pre PB-Vrtizer a Hr.Podhradie- Zilina?
eucitizen napísal:Tak ako som cital tento clanok
http://dialnice.info/viewtopic.php?t=295
tak vidim ze zase naike zdruzenie blokuje tento usek. Mi to pripada ako v CR, kde taketo zdruzenia uspesne blokovali roky vystavbu dialnic, velmi znama je historia okolo obchvatu Plzna. A este hadam ci to zdruzenie ma za sebou aspon vacsinu obivatelov mesta, inac su to dobri saboteri. Na konci to zdrzia na niekolko rokov a stejne to dopadne tak ze ten usek sa bude stavat ako bol schvaleny. Mensina vyhrava na vacsinu. Radim MEste PB aby dala pod tabulu PB, aj tabulu s tymto napisom: "Vitajte v lieviku".
Diaľničiar napísal:V ČR aj ochranári vyhrali, ja teraz neviem, na ktorom úseku, ale je to nejaký tunel, ktorý sa stavať zatiaľ nebude. České ministerstvo dopravy muselo ustúpiť, je tam aj rozhodnutie súdu. Ja len dúfam, že SR takéto niečo "zatrhne".
Diaľničiar napísal:V ČR aj ochranári vyhrali, ja teraz neviem, na ktorom úseku, ale je to nejaký tunel, ktorý sa stavať zatiaľ nebude. České ministerstvo dopravy muselo ustúpiť, je tam aj rozhodnutie súdu. Ja len dúfam, že SR takéto niečo "zatrhne".
bystrik napísal:Dialniciar, je to skor naopak. Ochranari chcu tunel a ministerstvo nie. Jedna sa o dialnicu D8 z Prahy do Drazdan.
Diaľničiar napísal:Inak, vy máte niektorí normálne radosť, že ja som sa pomýlil. Aspoň to tak cítim z tých vašich niektorých slov , ale ak to tak nie je, tak sorry.
bystrik napísal:Diaľničiar napísal:Inak, vy máte niektorí normálne radosť, že ja som sa pomýlil. Aspoň to tak cítim z tých vašich niektorých slov , ale ak to tak nie je, tak sorry.
Dialniciar, urcite nie. Ja len upresnujem, ak viem, ze je nieco trochu inak. Ty toho vies ovela viac, lebo sa v tejto sfere pohybujes. A toto forum sluzi na to, aby kazdy napisal to, co vie, pripadne doplnil ci poopravil informacie inych. Ja neprispievam nejak vela, pretoze o spuste veci vobec nemam informacie. Ak vsak viem, ze je nieco inak, ako je v prispevkoch napisane, tak napisem svoj nazor. Takze to, ze som poopravil tvoje tvrdenie neber prosim vobec osobne
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.