Moderátor: Moderátori
Jonathan napísal:Tu je vidieť schému križovatky pri Váhostave.
http://www.dialnice.info/album_page.php?pic_id=232
V súčasnosti je tu veľmi koplikovaná úrovňová križovatka, kombinovaná so zeležničným priecestím. Počas dopravnej špičky to na tomto mieste býva veľmi zaujímavé. Za touto križovatkou bude privádzač pravdepodobne provizórne pripojený na Rajeckú cestu.
Caesar napísal:Čo je konkrétne "Rajecká cesta"? Pretože tu na tomto fóre každý pod týmto termínom myslí niečo iné.
Jonathan napísal:Caesar napísal:Čo je konkrétne "Rajecká cesta"? Pretože tu na tomto fóre každý pod týmto termínom myslí niečo iné.
Rajecká cesta, je názov ulice, ktorá vedie od "Rondla" (lokálny názov pre veľkú mimoúrovňovú križovatku s kruhovým objazdom) smerom na Rajec.
Práve rozšírením tejto cesty na štyri pruhy sa vybuduje pripojenie privádzača Žilina - Juh na tretí mestský okruh. Približne na úrovni sidliska Solinky bude druhá mimoúrovňová križovatka, ktorá bude zabezpečovať všesmerové napojenie na privádzač a tiež dôjde k odpojenie privádzaža a Rajeckej cesty.
Adoas napísal:Takze ak som to spravne pochopil, tak dialnicny privadzac bude postaveny skor ako dialnica?
A ak to tak bude, tak ja tvrdim, ze to je zbytocne - privadzac sa ma stavat zaroven s dobudovanim dialnice alebo az potom. Teraz sa ta suma 600 mil. SKK az 2 mld. SKK mohli radsej dat na dialnicu D3.
tob.tob napísal:Ano bude skôr, a má to aj svoj význam nakoľko to bude aj obchvat a preložka štátnej cesty I/64 z Rajca do ZA .. obíde sa pád dedín zo 40 km/h. A na tej ceste je dosť silná intenzita
Adoas napísal:Chces snad povedat, ze to bude vacsia priorita ako D3?
Adoas napísal:tob.tob napísal:Ano bude skôr, a má to aj svoj význam nakoľko to bude aj obchvat a preložka štátnej cesty I/64 z Rajca do ZA .. obíde sa pád dedín zo 40 km/h. A na tej ceste je dosť silná intenzita
Chces snad povedat, ze to bude vacsia priorita ako D3?
tob.tob napísal:Adoas napísal:Chces snad povedat, ze to bude vacsia priorita ako D3?
Ano, pretože je to súčasť stavdy D1
Adoas napísal:Ano, moj nazor uz nezmeni nic.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.