Moderátor: Moderátori
FANUSIK napísal:No je zaujmave tu pripominat cesty 1TRIEDY AKO stvorpruh 1/64 a 1/50 ide vlastne o peaz 8 km useku R2....ta uz ma 22rokov...usek novaky-prievidza....tu velmi dobre poznam brazdil som ju 19 rokov kazdy den,..,,Ale budis este ze ju mame....lebo intezita rastie Teraz odhadujem okolo 10-12000 vozidiel za 24 hodin....a stale rastie...ale to nepatri do tejto diskusie lebo rec bola o obchvate.....ale nedalo mi to...
Dialniciar napísal:Investorom bude kto Štát (SSC) alebo mesto Prievidza
Ak by začala výstavba akejkoľvek novej cesty podobajúcej sa na obchvat už tento rok, bol by to skutočne zázrak.
Dialniciar napísal:Toto je základný robený omyl. R2 pôjde inou (úplne novou) trasou, než cesta 2+2 pruhy I/50, ktorá sa tam postavila, pretože sa vedelo, aké dôležité vnútrozemské cestné ťahy prepojí. Nikdy sa s ňou nerátalo ako s budúcou rýchlostnou cestou.
FANUSIK napísal:Len neviem ako mam dat foto na toto forum....Skuste prosim poradit...dakujem...!
dakujem velmi pekne za radu...uz som tam nieco hodil....nejake foto obchvatu PD...Sergej napísal:FANUSIK napísal:Len neviem ako mam dat foto na toto forum....Skuste prosim poradit...dakujem...!
Hore pod logom fora je odkaz na Fotogaleriu http://www.dialnice.info/album.php, tam vlezieš do nejakej kategórie a hore vždy nájdeš tlačidlo Upload pic.
No urob si prechadzku....a chod smerom na letisko...,a uvidis po pravej strane ako buduju most cez rieku Nitra...Mato.x napísal:No tak o tomto fakt nič neviem. Asi sa tam cez týždeň skočím pozrieť
007toso007 napísal:stavia sa v 1/2 profile ? a nema niekto fotky z useku PD - Novaky ? tych 8 km ktore boli postavene v 80. rokoch min. st. ?
Problém bol jedine kruhový objazd pri Tescu, ale vyriešili to veľmi jednoducho. Behali s nimi dve sprievodné vozidlá, takže no problem.FANUSIK napísal:UZ v utorok prevazali cez PD.asi 17 metrov dlhe panely na planovany most cez rieku NITRA...ako sucast obchvatu....pri letisku....Policajti priebezne zastavovali premavku koli bezpecnosti premavky....islo to bez problemov....
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.