Moderátor: Moderátori
Ike napísal:Inak nepochopil som tomu zjazdu z Dubravky na tu novootvoreny privadzac (resp odvadzac - este k tomu bez zaradovacieho pruhu [za to by mali zacat zatvarat ludi])? naco tam je, ked auta mozu ist rovno cez ten most a potom po Lamacskej na Patronku?
Dialniciar napísal:Tento úsek je jeden z mála v novodobej histórii SR, ktorý sa stavia plynule, bez časových sklzov, bez presúvania financií, bez spomaľovania výstavby z nejakých dôvodov vládnych nariadení.
Andrej napísal:Dialniciar napísal:Tento úsek je jeden z mála v novodobej histórii SR, ktorý sa stavia plynule, bez časových sklzov, bez presúvania financií, bez spomaľovania výstavby z nejakých dôvodov vládnych nariadení.
Noo, nemal sa nahodou povodne stavat v r. 2001-2004?
Dialniciar napísal:Tento argument však nemá nič spoločné s tým, čo som uviedol ja.
Ide o to, kedy sa úsek začne stavať, nie o to, čo je napísané v nejakom pláne - to už potom poďme do sekcie História a presuňme sem všetky príspevky.
Nebuď taký kritik, lebo tentokrát nie je kritika na mieste.
Andrej napísal:Dialniciar napísal:Tento argument však nemá nič spoločné s tým, čo som uviedol ja.
Ide o to, kedy sa úsek začne stavať, nie o to, čo je napísané v nejakom pláne - to už potom poďme do sekcie História a presuňme sem všetky príspevky.
Nebuď taký kritik, lebo tentokrát nie je kritika na mieste.
Co sa tyka stavby, tak je to perfektne zvladnute. Ale realizacia mala byt podla planu uz o 2,5 roka skor. To ako keby si povedal, ze napr. usek R1 Zarnovica - S.Podhradie po dostavani v r. 2010 bol perfektne zvladnuty.
pohodak napísal:v mlynskej doline pomaly zacinaju pribudat smerove tabule
zvonec napísal:pohodak napísal:v mlynskej doline pomaly zacinaju pribudat smerove tabule
Nielen smerove tabule, ale aj tabule noveho informacneho systemu, ktory sa buduje subezne spolu s dialnicou.
B; napísal:To ale pisu nie na stavbe, ale blizsie k mostu.
Asi to bude ta 40 km/h, co je v smere na patronku pri odbocke do KV.
Alebo viete preco je tam 40?
aquila napísal:ano tiez som to tak pochopil, ze sa jedna o lafranconi, zrejme dosledok postavajucich kamionov
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.