Moderátor: Moderátori
Adaios napísal:Dlzka tohoto dialniceho useku je 9,7 km. Stavebne prace by sa mali zacat v r. 2008, usek by sa mal otvorit v r. 2011 a celkove ukoncenie prac by malo byt v r. 2012.
Na useku je naplanovany presypany tunel Kysuca v celkovej dlzke 584 m.
Viac info k tomuto useku: http://www.ndsas.sk/index/index.php?ids ... =0&prm2=45
Branco napísal:Na KNM stavať na polprofil je podľa mňa nezmysel , tam sú už frekvencie nad 20.000/24 odín, alebo sa k tejto hranici blížia.
Dialniciar napísal:Branco napísal:Na KNM stavať na polprofil je podľa mňa nezmysel , tam sú už frekvencie nad 20.000/24 odín, alebo sa k tejto hranici blížia.
Nejde o nezmysel, ide o neisté finančné krytie. Rozostavať plný profil a stavať ho 10 rokov je nezmyslom.
Jarda napísal:Dialniciar napísal:Branco napísal:Na KNM stavať na polprofil je podľa mňa nezmysel , tam sú už frekvencie nad 20.000/24 odín, alebo sa k tejto hranici blížia.
Nejde o nezmysel, ide o neisté finančné krytie. Rozostavať plný profil a stavať ho 10 rokov je nezmyslom.
Také mi připadá, že by bylo lepší postavit 1. polovinu (Brodno - MÚK KNM jih), než 1/2 profil.
Lenny napísal:Proč nepoužít peníze z EU nebo úvěry a stavět rovnou plný profil?
Dialniciar napísal:Lenny napísal:Proč nepoužít peníze z EU nebo úvěry a stavět rovnou plný profil?
Pretože nemá plný profil kdekoľvek na D3 podľa mňa vyšší význam než plný profil na D1 alebo R1 a tu je nedostatok financií tiež.
Branco napísal:Keďže NDS má už zoznam stavieb so začiatkom realizácie v tomto roku, vychádza to tak, že rok 2008 by mal byť takmer rekordný, čo sa týka začatia výstavby, D3 Svčinovec-Skalité, D3 Žilina- Kysucké Nové mesto, D1 Jánovce-Jablonov, D1 Hubová-Ivachnová, D1 Višńové-Lietavská Lúčka, ...
aquila napísal:len uvidime aka bude realita, ja som v tomto docela skepticky ..
pohodak napísal:mno ak chce robert dodrzat tych 100km na D1 do 2010, tak toho este bude musiet byt dost viac nie?
aquila napísal:k tym 100km dialnic, k dnesnemu dnu uz ma spneny plan na 42% t.j. pol roka aj nejake drobne od vyhlasenia.... cize veget ...
a ked to budu pocitat tak, ze zarnovicu si zapocitali 2x5,5km alebo matejovce - janovse tiez 2x10km tak to maju urobene v roku 2008
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.