Moderátor: Moderátori
aquila napísal:Pocuval som na SRo Raza ... hrozny traged, hrozny..
aquila napísal:Pocuval som na SRo Raza ... hrozny traged, hrozny..
Pekne decentne ho moderatorka zrusila, ked trepal, ze Chorvati mohli stavat dialnice, lebo neboli v EU a dokonca aj Rakusania mohli stavat rychlo stavat dialnice, lebo neboli v EU.. ( vie ten traged,ze Rakusko je cca tak dlho v EU ako Slovensko existuje? ) , tak sa opytala,ze preco potom za poslednych 20 rokov madari, cesi aj poliaci stavali jak zeravi?
Potom stichol blbecek..
Celkovo uz aj jaksi menej "soft" sa vyjadroval,ze rozostavaju nejake kilometre.. ziadnych 120km do 2027 , ako trepe sef smerackej zumpy Fico
Uplne alibisticky trepal, ze chcu verejne obstaravanie na Korbelku, ale vypadlo z neho,ze to ma ist cez statny rozpocet ta miliarda !! Potom, ked bol konfrontovany, ze na to nie su v rozocte peniaze, tak ze dufaju, ze na to dostanu peniaze z military fondov NATO, lebo vojna na ukrajine a prevoz techniky.
ked mu argumentovala,ze to neni iste, tak trepal ,ze mooozno CEF sa zadari, alebo aspon nam to pripocitaju k vydavkom za NATO...
O cinskych PPP sa uplne zamotal, vsetky skusenosti s cinskymi PPP su katastrofa pre hociaku krajinu
Alebo bolo carovne, ked vlastne obvinil vlada Fico 2 a Fico 3,ze hovno pripravila .. a potom sa zhacil, ze vlastne to Matovic im za 3 roky nic nepripravil
Proste hrozna tragedia Raz. Prisam bohu aj zmrzlinar sa lepsie vyjadroval...
Cize zhrnute, aj Dolezal bol o konske kusy dalej od tohto trageda
ondrejko_t napísal:áno, zatiaľ sú to všetko len prdy do vetra. a bude to až do momentu, kým tam prvý bager nezakopne a aj potom to bude len naivné dúfanie, kým nepríde na rad kolaudácia.
a o tých vládnych prioritách si asi väčšina z nás myslí svoje.
Naspäť na Diaľnice a RC všeobecne
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.