Skanska scelila región, spojila slovenskú, českú a poľskú ča

Moderátor: Moderátori

Skanska scelila región, spojila slovenskú, českú a poľskú ča

Odoslaťod aquila » 26. Aug 2019 16:59

26.08.2019 17:07
Developerská a stavebná firma Skanska spojila svoju poľskú, českú a slovenskú stavebnú časť do novej obchodnej jednotky Skanska Central Europe. Šéfom novej firmy sa od začiatku septembra stane súčasný prezident obchodnej jednotky v Českej republike a na Slovensku Michal Jurka, informovala v pondelok hovorkyňa spoločnosti Beáta Voskárová.

„Skanska Central Europe bude väčšia, stabilnejšia, menej náchylná na výpadky a jasne identifikovateľná v stredoeurópskom regióne,“ uviedol Jurka. Spojenie schopností, zdrojov a technológií, ktoré sú v spájaných častiach firmy k dispozícii, prinesú podľa Jurku „jedinečnú konkurenčnú výhodu.“


Skanska plánuje využiť veľkosť a rozsah novej obchodnej jednotky. Poľská, česká a slovenská časť sa v posledných rokoch zmenšili a nové nastavenie podľa Voskárovej poskytne príležitosti, ktoré sú menším organizáciám nedostupné.

Skanska je celosvetovo jedna z najväčších spoločností poskytujúcich služby v oblasti stavebníctva, komerčného a rezidenčného developmentu a PPP projektov. Na vybraných trhoch v Škandinávii, Európe a USA má viac ako 40.000 zamestnan­cov. Skupina Skanska vstúpila na český a slovenský trh v roku 1997, v súčasnosti pôsobí ako Skanska Česká republika a Slovensko i na trhoch v Maďarsku a Rumunsku. Zaoberá sa výstavbou dopravnej infraštruktúry, verejných zariadení a inžinierskych si­etí.

https://spravy.pravda.sk/ekonomika/clan ... lsku-cast/
Obrázok používateľa
aquila
administrátor
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 577
Založený: 03. Feb 2005 18:08
Bydlisko: doma :)

Naspäť na 2019

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

cron