ANDi napísal:Kanky napísal:...zaroven vsak aspon odpada peaz 3 RC na husenkovom prekategorizovanom useku S. Podhradie - Budca
No nepovedal by som, ze usek od Hronskeho Benadiku po ZH je menej klukaty.
to som nepovedal ani ja

Moderátor: Moderátori
ANDi napísal:Kanky napísal:...zaroven vsak aspon odpada peaz 3 RC na husenkovom prekategorizovanom useku S. Podhradie - Budca
No nepovedal by som, ze usek od Hronskeho Benadiku po ZH je menej klukaty.
devil napísal: v madarsku je nutnost min. usek po dorog napojenie na most cez dunaj aj cast M0 medzi cestami 10 a 11.
jarino napísal:Na stránke ministerstve: http://www.telecom.gov.sk/index/index.php?ids=54422 pribudol 18.11. dokument Zmena stavby pred dokončením...
Táto info od dzowo2 je potvrdená.
Zmena stavebného objektu 105 - 00 Križovatka R2 s cestou 1/50 spočíva v zmene križovatky na začiatku úseku rýchlostnej cesty R2 z mimoúrovňovej križovatky rých. cesty R2 v plnom profile na úrovňovú okružnú križovatku v polovičnom profile situovanú na ceste 1/50. Dôvodom uskutočnenia zmien bolo navrhované riešenie vychádzajúce z elaborátu "Analýza dopadu plného a polovičného profilu stavby" na základe ktorého je polovičný profil R2 technicky jednoduchší. ekonomicky a kapacitne vyhovujúci v danom úseku...
1mmortal2 napísal:Nie nemyslim, Expwy pisal ze sa pripravuje uz iba R3 cez Raztocno a tomu by som aj celku veril
vladi87 napísal:Po víkendovom víťazstve asi dôjde k zmene finančných plánov..Neviem si dosť dobre predstaviť, že Kotleba presadí napríklad R1 do RK. Asi sa s tým už môžme rozlúčiť..Mám len názor, že teraz štát bude robiť všetko napriek, aby dokázal, že Kotleba je neschopný.
Andrej napísal:Cize najviac by paradoxne pomohlo pretrasovanie R1 zo ZV na KE
ANDi napísal:Tak si to zhrnme; juzna R3
Sahy - Krupina - Zvolen vs. Sturovo - Levice - Hronsky Benadik
V obidbvoch pripadoch treba postavit plus minus rovnaky pocet kilometrov.
Jednoduchsi / rovnejsi teren: 2
Obsluha vacsieho poctu obyvatelov: 2
Dlzka trasy E77: 1
A mozte doplnat...
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.