Moderátor: Moderátori
i15 napísal:opravuje sa usek na ceste I/68 Kosice-Milhost, asi celkovo asi 1km pred Senou (od odbocky na Belzu)
Mi chces povedat, ze buduci rok sa realne zacne R4ka stavat ?Dialniciar napísal:Na R4 KE-H sa v novembri 2009 vypisuje tender na stavbu.joe1024 napísal:Ty mas na aky rok nastaveny prave kalendar ? Zas tolko nepredbiehajme Kym bude R4ka, tak tych jarnych/letnych oprav este zopar bude.
hej, to je to slovenske specifikum, ze skaceme jak blchy aj pre omrvinky (kedze tu inak zdochol pes). Pred chvilou som sa vratil z H a aj ked som mal dialnicnu znamku, tak som si vyskusal 60 km cesty c.3 Z Egeru (ok, par km za nim) do Miskolcu - len tak zo zvedavosti, aka je kvalita.i15 napísal:som velmi milo prekvapeny
joe1024 napísal: A neviem preco ratas az Sebastovce, a nie uz benzinku na vstupe.
Joey_T napísal:Pre súkromného investora sú najzaujímavejšie veľké projekty. Čo tak spojiť projekty obchvatu Prešova (Prešov-západ - Prešov-juh) a nultého obchvatu Košíc (R4) do jedného "balíka"?
i15 napísal:v sucasnosti by bol obchvat KE dost neefektivna investicia, presunulo by sa na neho sice zopar tranzitnych kamionov a aut, ale nie tolko, aby sa to oplatilo. Podla smeroveho prieskumu z roku 2007 vacsina premavky na okrajoch mesta (cca 95%) vychadza z uzemia mesta, alebo do neho smeruje. Radsej treba riesit uzke hrdla na vstupe do mesta - Krasna, Kosicka nova ves, Saca...
i15 napísal:Kompletne sa meni povrch cesty I/50 v obci Svinica a zrejme sa bude opravovat aj kosicka strana na Dargove. Je to fajn, ale neviem preco sa to robi az teraz koncom oktobra. Zostali peniaze a treba ich minut, alebo lobuju regionalni politici pred volbami?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.