Moderátor: Moderátori
magnus napísal:Včera som bol na stavbe v Oravskom Podzamku, stavba celkom fičí. Poslal som adminovi nejake nove fotky, tak ich možno uverejní.
magnus napísal:Včera som bol na stavbe v Oravskom Podzamku, stavba celkom fičí. Poslal som adminovi nejake nove fotky, tak ich možno uverejní.
aquila napísal:magnus napísal:Včera som bol na stavbe v Oravskom Podzamku, stavba celkom fičí. Poslal som adminovi nejake nove fotky, tak ich možno uverejní.
ak mas zaujem, mozes tie fotky uploadnut aj sem
http://www.dialnice.info/album.php
vyber R3 a uploadni to tamdiky
Antimander napísal:Tento úsek sa bude stavať bez zrejme bez problémov, pretože sú na neho vyčlenené dostatočné finančné prostriedky.
oto zapletal napísal:Na jar sa zacalo stavat, a stavba pokracuje rychlym tempom. Tuto cestu stavaju firmy SKANSKA a VAHOSTAV. Najväcsim problemom budu zrejme mosty ktorych je tu vela, a na mnohych miestach nie su este postavene ani zaklady pilierov. Ak stavba pôjde tymto tempom tak hrube zemne prace budu hotove do konca roka.Oto.
magnus napísal:aquila napísal:magnus napísal:Včera som bol na stavbe v Oravskom Podzamku, stavba celkom fičí. Poslal som adminovi nejake nove fotky, tak ich možno uverejní.
ak mas zaujem, mozes tie fotky uploadnut aj sem
http://www.dialnice.info/album.php
vyber R3 a uploadni to tamdiky
Ahoj, ja som fotky poslal JG, sem sa tak casto nedostanem a ak ano, tak za panaboha neviem ako tam najlepsie natiahnut akekolvek fotky. Nie som zbehly v pisami v html kode, a ani niet casu sa tym nejako zapodievat, takze neviem. nedaloby sa nejako zjednodusit vkladanie obrazkov do textu?
Chcel som napriklad urobit fotogaleriu az z II/520 Nova Bystrica - Oravska lesna, lebo je to velmi zaujimava a poucna stavba, ale co uz. Snad sa to niekedy naucim ovladat, ked bude cas.
vlad napísal:Ja si myslím,že firma SKANSKA má výborné skúsenosti zo stavbami mostov,v Čechách má rozpracovaných veľa stavieb a počína si tam vynikajúco,takže problémy s mostami by mali v pohode zvládnut.
vlad
Pozorovateľ napísal:Ináč tá premávka je tam silná ,myslím, že aj ďaľšie úseky sa už pýtajú.
Pozorovateľ napísal:Na tomto úseku je na stavbe ospravadlnenie za obmedzenie premávky (podobných sú desiatky v Prahe). Maličkosť, ale detaily robia výsledok. Ináč tá premávka je tam silná ,myslím, že aj ďaľšie úseky sa už pýtajú.
B; napísal:Podobne som videl aj BA na stavbe Sitina, kde stavia SKANSKA.
Asi to moze mat nejaky suvis.
Ale je to celkom prijemna malickost, mohli by dat aj svetelnu tabulu a premietat ako to bude super ked sa tam uz nebude stavat.
zvonec napísal:Tak tak, taketo tabule potesia, nieco podobne je aj pri straasne dlho trvajucom rozsirovani A2 v Rakusku v smere od Klagenfurtu na Graz.
Ludia tie obmedzenia lepsie vnimaju, inak povedane marketingove oddelenie Skansky ma u mna jedno bezvyznamne plus...![]()
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.