Moderátor: Moderátori
nie je to az tak roztahane uzemie. hustota obyvatelov v okresoch je okolo priemeru, v 4uholniku miest VT-HE-MI-TV mozno aj nadpriemerna.Lenze ono je trochu rozdiel, pokial byva 450k ludi na malom uzemi vs je roztahanych kade tade.
davidk napísal:50 kilometrová vzdialenosť do KE sa dnes jazdi ak nie sú zápchy 1h 15min az 20 minut.
Jano1 toto si nepochopil. medzi MI a KE je asi 50 km vzdialenost. medzi znamena od mesta k mestu a nie do centra. od krizovatky 18x19 ku 19xpr3 je to 56 km. o tomto sa bavime nie je tvojom vyseku z mapy. to mame takto v sobotu doobeda v case snad najpokojnejsej premavky 65-70 km/h. v tom je aj maly kusok dialnice olsany-bidovce. cize opat intenzita je jedna vec ale tych obmedzeni je prilis vela.50 kilometrová vzdialenosť do KE sa dnes jazdi ak nie sú zápchy 1h 15min az 20 minut.
devil napísal:Jano1 toto si nepochopil. medzi MI a KE je asi 50 km vzdialenost. medzi znamena od mesta k mestu a nie do centra. od krizovatky 18x19 ku 19xpr3 je to 56 km.
davidk napísal:50 kilometrová vzdialenosť do KE sa dnes jazdi ak nie sú zápchy 1h 15min az 20 minut.
co nie pri danej intenzite nie je akceptovatelne, toboz nie cez vikend.Aktualne 56 km 49 minut.
devil napísal:lenze zabudol si na skratenie trasy podla cesty ineko je to asi 31 km cize minus 4 km.
podla ineko je to 31 km.A to si si z ktoreho prsta vycucal, ze "minus 4 km"?
tym si chcel povedat co ? mam pocit ze nerozumies co som napisal.čas sa skráti o 1/4, čo znie bombasticky, ale keď sa napíše, že je to 15´, tak to už nie je boh vie čo.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.