Moderátor: Moderátori
vladik67 napísal:Jano1, žeby to bol regionálny článok pretlačajúci svoje vízie? Akurát som dočítal tvoje porovnianie NI verzus ZA v teme R1 všeobecne a vôbec som Ťa nepochopil, prečo si porovnaval neporovnateľné a dokonca tvrdenie, že ZA nemá tranzitné spojenie je pre mňa nepochopiteľné. Alebo mám tomu rozumieť, že tranzitné spojenie má viesť až do centra ZA a nepostačuje tomu súčasne postavená D1 a D3. Je to na zamyslenie, ale pre mňa je názor jasný. Prioritou je dostavba R2 pred špekuláciou výstavby R1 od BB po RK. A budúcnosť ukáže, že som mal pravdu, lebo cez Donovaly klesne intenzita dopravy nielen dostavbou D1, ale aj R2 a nedajbože ak od MT smerom ku R2 za lacnejší peniaz bez megalomných tunel sa vytvori spojnica v R parametroch, budú mať Donovaly presne to čo si zaslúžia. Zníženie intenzit dopravy v blízkosti chranených krajinných oblasti.
babar napísal:Vo výstavbe je šesť úsekov D1 a D3 v dĺžke 68 km a jeden privádzač D1 (2,6 km) v pôsobnosti NDS, co z toho je na juhu ked sa stale stazujete ze sa vsetko presunulo na juh? Na juhu sa nestavia nic s vynimkou D4/R7 ale aj to je juhozapad a Blava, medzi Blavou a Kosicami sa stavia na severe 68 km na juhu 0 km ale vsetko sa presunulo na juh
devil napísal:uplne presne, ZA ma tranzitnu dopravu na hlavnom tranzitnom tahu vedenu na okraji mesta. tak ako npr. aj ZV s tym ze ZA ma 2x2 labobreznu a k tomu este 2x2 po mostnej kde su same MUK. do ZA vedie cesta od CA, od MT, od TN a od PD.
NR ma vedeny hlavny smer mimo mesta a vedlajsi smer s-j cez centrum mesta kde nie su ziadne MUK. do NR vedie smer od ZM, LV, NZ, SA, TT a TO. trosku viac ciest....
Ano, navytazenejsi vstup do NR je az daleko za 5 najvytazenejsou cestou do ZA podla scitania 2015.
nonick napísal:Selektivne si vyberas to, co sa ti hodi, uplne zabudas na rozbehnute tendre a takisto si zabudol na Budimir Bidovce.
Rovnako mozem tvrdit, kolko usekov sa tendruje na severe a kolko na juhu? Na severe 9 km, na juhu 22 + dalsich 33 km sa zacne tendrovat do mesiaca. Naozaj sa vsetko presunulo na juh
Jano1 napísal:babar napísal:Vo výstavbe je šesť úsekov D1 a D3 v dĺžke 68 km a jeden privádzač D1 (2,6 km) v pôsobnosti NDS, co z toho je na juhu ked sa stale stazujete ze sa vsetko presunulo na juh? Na juhu sa nestavia nic s vynimkou D4/R7 ale aj to je juhozapad a Blava, medzi Blavou a Kosicami sa stavia na severe 68 km na juhu 0 km ale vsetko sa presunulo na juh
Som Ti odpovedal v teme R2 Krivan - Lovinobana, ak to devil aktivne nevymaze.
Kym boli do vcera KE na juhu a keby uradnici nebabrali co sa da, tak na severe malo byt vo vystavbe 26 km, na "juhu" pri KE 15,5 km, ale do roka by malo pribudnut do vystavby na severe 9 km a na juhu 50 km. Teda planovany bol pomer pre buduci rok 35:65 km.
babar napísal:Budimir Bidovce je sucastou severnej D1 az na ten 1 km krizovatky R2 co postavia v ramci toho.
Tendre su ale ukonceny ziadny nebol, bavime sa o to co sa stavia nie co sa tendruje a mozno bude stavat v buducnosti.
babar napísal:Budimir Bidovce je sucastou severnej D1 az na ten 1 km krizovatky R2 co postavia v ramci toho.
Naspäť na Diaľnice a RC všeobecne
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.