Doprastav podpísal zmluvu na diaľnicu

re-print článkov týkajúcich sa problematiky diaľnic a rýchlostných komunikácií

Doprastav podpísal zmluvu na diaľnicu

Odoslaťod Dialniciar » 01. Apr 2009 15:39

Výstavba úseku diaľnice A1 od uzla Sośnica po uzol Maciejow

Podpis zmluvy na diaľnicu

Po podpísaní zmluvy sa uskutočnilo rokovanie predstaviteľov spoločnosti Doprastav s prezidentom spoločnosti Polimex – Mostostal S. A.
Obrázok

Dňa 9. marca 2009 podpísali v Katoviciach riaditeľ pobočky Generálneho riaditeľstva štátnych ciest a diaľnic Katovice Krzysztof Raj a prezident spoločnosti Polimex-Mostostal S. A. Konrad Jaskola zmluvu na výstavbu úseku diaľnice A1 od uzla „Sośnica“ po uzol „Maciejow“. Našu spoločnosť pri podpísaní zastupovali generálny riaditeľ Ing. Dušan Šamudovský, riaditeľ pre zahraničnú výstavbu Ing. Róbert Turanský a riaditeľ OZ Poľsko Ing. Štefan Kovalčík. Prezident Polimexu Mostostal S. A. Konrad Jaskola vyzdvihol skutočnosť, že Doprastav bude stavať na tomto úseku najvýznamnejší objekt, 1 700 m dlhú estakádu.

Na podpísaní zmluvy sa zúčastnil aj generálny riaditeľ Doprastavu Ing. Dušan Šamudovský.
Obrázok

Po podpísaní zmluvy prijal vojvoda Sliezskeho vojvodstva Zygmunt Lukaszczyk najvyšších predstaviteľov obidvoch spoločností. Informoval, že v rokoch 2009 a 2010 sa plánuje prestavať po 4 miliardy PLN. Vojvoda Lukaszczyk vyslovil presvedčenie, že s renomovanou firmou Doprastav sa rád stretne aj na iných stavbách. Generálny riaditeľ Doprastavu Ing. Dušan Šamudovský všetkých ubezpečil, že zámerom spoločnosti je po stavbe tunela Laliky, estakády v Krakove a tohto projektu významne sa podieľať i na ďalších stavbách v Poľsku

http://www.doprastav.sk/index.php?s-cv-contentID=11901
Dialniciar
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 304
Založený: 23. Jún 2005 19:16

Naspäť na 2009

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.