Moderátor: Moderátori
MH napísal:Myslim si ze povrchovy variant by nebol lepsim riesenim ako tunel. Osobne som za tunelovy variant. V tomto pripade si myslim, ze tunelovy variant by nebol o moc drahsi ako povrchovy a pri povrchovom by sa tiez museli stavat nejake kratsie tunely.
MH napísal:A tento fakt, ze sa na ZP az moc nepriklada mi dost vadi. Viem ze SR ma obmedzene financne zdroje skoro na vsetko, ale na na ZP pri sa malo dbat coraz viac. Nie som ziadny ekoaktivista, ale vidim ako sa buduju dialnice v Rakusku, kde aj na nizine buduju hlbene tunely kvoli ZP a hlucnosti (vid S1, S7). Viem ze v A su vo vlade zastupeni aj zeleni, ale keby stavali bez tychto opatreni, tak padne rovno cela vlada a verejnost ich roznesie na kopytach
johhan napísal:Keby bol trocha záujem a dobrá vôla tak by sa dala spraviť združená investícia NDS a ŽSR a by sa preložila aj trať súbežne z dialnicou tunelom Korbeľka a tým by sa odstránil problém trate s VD Krpeľany
johhan napísal:Alexander Velky napísal:Johhan,
ja len tak na okraj, za ZA sa neplánujú veľké investície do železničnej dopravy a už vôbec nie v tejto dobe.
No uvidíme po magickom období .. inak aj nazývané voľby )
johhan napísal:Vždy sa dá všetko zastaviť ...
Alexander Velky napísal:johhan napísal:Vždy sa dá všetko zastaviť ...
V ČR to spravili a bola to veľká chyba, pretože štát prerobil.
johhan napísal:No v ČR bola situácia troška špecialna ... buď to prerobia málo ( keď to zastavia ) alebo veľa ( keď to nechajú dostavať )
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.