Na Patrónke pribudne výšková budova Westend Square

re-print článkov týkajúcich sa problematiky diaľnic a rýchlostných komunikácií

Na Patrónke pribudne výšková budova Westend Square

Odoslaťod Majkl » 07. Mar 2007 20:49

Na Patrónke pribudne výšková budova Westend Square

Už v máji tohto roka by sa mala v areáli Westend Bussines Centra medzi Lamačskou cestou a Dúbravskou cestou začať stavať nová výšková polyfunkčná budova Westend Square.


Pôjde o prevádzkovo samostatnú administratívnu budovu so štyrmi podzemnými podlažiami, v ktorej budú okrem skladov parkovacie státia pre 295 osobných vozidiel. Kontrolovaný vjazd a výjazd z podzemnej halovej garáže bude riešený z Lamačskej cesty.

Hlavný vstup do nadzemnej časti objektu bude riešený cez štvorpodlažnú vstupnú halu. V parteri bude verejne prístupná časť, v ktorej bude reštaurácia so 184 stoličkami. Má tu byť aj priestorovo bohato riešené fitnes centrum určené pre klientov a identifikovaných návštevníkov. Nadzemné podlažia budú tvorené variabilne prenajímateľnými administratívnymi priestormi. Krídlo do ulice má mať tri, resp. šesť nadzemných podlaží, výškový objekt 16 podlaží, nad ktorým je navrhnutá ešte technologická nadstavba.

Dopravná obsluha objektu, ako aj vjazd do a výjazd z podzemných garáži bude podľa projektu z Lamačskej cesty.

Polyfunkčná budova Westend Square sa stane ďalšou súčasťou Westend Bussines Centra, ktoré tu buduje developerská spoločnosť J&T Real Estate. Postavené už sú Westend Tower a Westend Court. Ukončenie výstavby Westend Square sa predpokladá začiatkom roku 2009.
(juh)
VIZUALIZÁCIE - J&T Real Estate

http://www.bratislavskenoviny.sk/buxus/ ... e_id=14000
Majkl
zaslúžilý diskutujúci
 
Príspevky: 754
Obrázky: 1291
Založený: 03. Máj 2005 08:20

Naspäť na 2007

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.