Moderátor: Moderátori
jarino napísal:Toto je najlepšia hláška:
Jeden z mostov už má hotovú mostovku, na ďalších realizujú činnosti týkajúce sa nosných konštrukcií a postupuje ich dokončovanie,“ priblížil Lančarič.
Ja len že podľa zmluvy už pár mesiacov dozadu malo byť hotových niekoľko mostoviek...
Xisco napísal:Ak toto otvoria v jeseni, tak normálne "klobúk dole"
Však to nevypadá podľa nášho tempa výstavby ani na rok 2024 ...
Ale na druhej strane je to iba 1/2 profil, keby tam nabehla technika, no možno možno, ale nevsadil by som na to ani cent
Xisco napísal:Včera som išiel okolo "výstavby" R3. Strašná bieda, pomalé, miestami niekde nikoho.
To týmto tempom ak bude koniec 2024, to ešte bude zázrak. Keby kapacitne to dali na 90%, tak v lete 2024 sa jazdí. Zase, opäť, dookola to isté - sú celé SO, či mosty, kde nie je ani nohy, ani náznak, že sa tam ide niečo v blízkej dobe robiť. Postavili piliere, prečo sa nestavia most??
(odpoveď kolegov z fóra, že nie je podmienka stavať všetko naraz, že právne je to čisté, poznám).
Prpleme sa tu polprofilom, ako keby sme stavili mrakodrap ...
devil napísal:to uz je asi tendencia, 10-15 rokov dozadu sa bezne useky stavali 2 roky. teraz aj obchvat KE 3 roky. vidim to na setrenie stavebnej techniky, aby si nemuseli naraz prenajat npr. 5 nakladiakov/bargov atd ale povedzme len 3. len potom treba dodat ze mimo excesov ako minuly rok je vplyv inflacie precenovany lebo ich to evidentne netrapi.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.