Postavíme dva tunely v zemi ohně a ledu

re-print článkov týkajúcich sa problematiky diaľnic a rýchlostných komunikácií

Moderátor: Moderátori

Postavíme dva tunely v zemi ohně a ledu

Odoslaťod Lenny » 21. Apr 2006 11:17

Postavíme dva tunely v zemi ohně a ledu

Naše firma zvítízila v mezinárodním tendru Hédinsfjördur Tunnels na Islandu a za 5,7 mld. islandských korun zde postaví dva tunely o celkové délce téměř 11,25 km.
Tyto tunely mezi osadami Siglu a Ólafs na severním pobřeží budou součástí nového úseku nejdůležitější dopravní tepny celého ostrova.
„Soutěž obeslalo celkem pět různých mezinárodních konsorcií. Metrostav předložil nabídku jako vedoucí účastník sdružení spolu s islandskou stavební firmou Háffel. Požadavky investora, což je instituce srovnatelná s naším Ředitelstvím silnic a dálnic, jsme nejlépe splnili nejen výší ceny, ale také v dalších kritériích, například termínech či garancích kvality,“ říká obchodní ředitel naší akciové společnosti Ing. Pavel Pilát.
Naše divize 5 nyní sestavuje tým techniků a razičů, kteří budou zakázku na Islandu během příštích tří let realizovat. Počítá, že na výstavbě tunelů bude pracovat celkem 60 specializovaných dělníků a 20 techniků a že při dobrém řízení stavby bude možné termín dokončení obou tunelů zkrátit až o 6 měsíců.

– b h –

http://www.metrostav.cz/pdf/noviny/072006.pdf
Lenny - Búrka Thór bude zurit na zemi
Lenny
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 85
Založený: 19. Júl 2005 22:09
Bydlisko: CZ - tam na druhém břehu Moravy

Naspäť na 2006

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.