Moderátor: Moderátori
Začiatok úseku je v križovatke Lietavská Lúčka diaľničného úseku D1 Lietavská Lúčka - Dubná Skala a končí v Žiline v križovatke Solinky.
Prezídium Hasičského a záchranného zboru
❗ Požiar v tuneli Višňové - aktualizácia ❗
Hasičom sa zo zadymeného tunela Višňové podarilo evakuovať zvyšných 17 pracovníkov, ktorí neutrpeli žiadne zranenia. Jedna osoba s ľahkými zraneniami bola prevezená do nemocnice. Požiar je úplne zlikvidovaný a tunel odvetraný. Hasiči momentálne vykonávajú monitoring prostredia, aby zabránili rozhoreniu skrytých ohnísk. Požiar vznikol cca. 1,3 km od ústia západného portálu.
Laky napísal:Tak dufam že tých 9 bude ok. Ten tuunel nebude asi nikdy. NAkoniec to aj spadne a bude. Proste čo stavba to veľke problémy. Vedenie NDS by sa malo nad sebou zamyslieť. Tolko pruserov na stavbach čo je teraz asi ešte nebolo.
Magnus, nemáš nejaký link na tento obrázok, aby sa dalo naň podrobnejšie pozrieť, presnoriť ho. Vďaka.magnus napísal:Pridal som jeden obrázok ... gallery/image_page.php?album_id=139&image_id=36612
Sposob razby si zmenila duha sama. CItal som ze v podkladoch bola NRTM. No lenze je (resp. asi bude) paradox, ze si zhotovitel zmeni sposob, cim vznikne meskanie, no a napriek tomu si bude ziadat odpustenie zmluvnej pokuty a nahradu za zvysenie nakladov. a na slovensku dost bezne, ze to prejde.
KN.SK napísal:Magnus, nemáš nejaký link na tento obrázok, aby sa dalo naň podrobnejšie pozrieť, presnoriť ho. Vďaka.magnus napísal:Pridal som jeden obrázok ... gallery/image_page.php?album_id=139&image_id=36612
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.