od yombie » 31. Máj 2016 15:47
Toto som si tiež včera pri prejazde úsekom všimol. Opravené len dva mostné závery, značenie zbalené a nikde ani nohy.. nehovoriac o tom, že to spravili celé úplne nafigu (prvú časť čo robili medzičasom v priebehu minulého týždňa znovu odzbíjali a spravili opäť na novo).. je to síce o čosi lepšie, ale aj tak nič moc. Vyzerá to na ďalšiu firmu, ktorá dáva od tejto zákazky ruky preč a uteká z miesta činu. Narozdiel od tých predošlých aspoň prevzali stavenisko a spravili aspoň volačo.. Vyvodzuje vôbec SSC voči takýmto fušerským firmám nejaké dôsledky? Ja mám pocit, že na to úplne kašlú.. iba na pokutách od takýchto neporiadnych firiem si mohli "vyzbierať" množstvo financii potrebných na nové projekty či opravy ďalších úsekov.. veď iba v prípade Prievidzského nadjadzu išlo minimálne o 2 súťaže, kde sa podpísala zmluva a firma neprebrala stavenisko.. alebo most na I/9 pri odbočke na Mníchovu Lehotu.. minulý rok na ňom vymenili súvislý asfaltový povrch, tento rok je to opäť plné dier a nebezpečných výtlkov. Neprešiel ani jeden rok!! Nikto nič nereklamuje, s úsekom sa nič nerobí, diery sa zväčšujú, SSC na všetko z vysoka kašle.. veď to musí byť ešte v záruke!!! Na čo do riti čakajú!? Než na vykonanú opravu padne záruka? Než to zase schátra a povrch na moste bude opäť v havaríjnom stave? Veď je to nekvalitná robota, ktorú treba v rámci záruky otrieskať zhotoviteľovi o hlavu. Čo sa to potom bude zase za drahé peniaze opravovať na novo? Za naše peniaze!?!!? Okamžite vymeniť celé nezodpovedné vedenie SSC, už roky tam nemajú čo hľadať. Vidím to denne. Aj obyčajní robotníci z SSC prídu niekam na starej žltej ávii, celý deň sa motajú na 500 metrovom úseku, čosi ručne pozametajú, natrú 2 metre zábradlia na moste, opília štyri konáriky, posedávajú celý deň popri ceste, ale že tam je rovno pred nimi na ceste výtlk veľký ako ľudská hlava, do ktorého by som najradšej skopol hlavu každého jedného politika, ktorý za tento stav môže, to už nikomu nevadí. Hanba, hanba, hanba, obyčajná hanba. Máme horšie cesty ako v Rumunsku..