Jurislav napísal:Mestsky okruh. Ved vidim zvisle DZ Cesta pre motorove vozidla a hned za tym Okruh. Ne som blby. Bol som v KE cez vikend a vsimal som si.
Nové RC už sa tak nestavajú, mestské okruhy však mávajú výnimky.
Moderátor: Moderátori
Jurislav napísal:Mestsky okruh. Ved vidim zvisle DZ Cesta pre motorove vozidla a hned za tym Okruh. Ne som blby. Bol som v KE cez vikend a vsimal som si.
Jurislav napísal:Cesta pre motorové vozidlá je rýchlostná cesta.
mapman napísal:V KE nie je ani kilometer R, ale privádzače... A úsek do Šace je už veľmi starý...
teoretik napísal:mapman napísal:V KE nie je ani kilometer R, ale privádzače... A úsek do Šace je už veľmi starý...
Ano. A KE-Saca je oznaceny ako RC spravne, ved ma predsa deliaci pas, nie? Dokonca sirsi, jazdia tam elektricky.
Rio13.zm napísal:skus teda vysvetlit ako to je, celkom ma to zaujima, moze mat R cesta aj inu znacku ako ceste pre motorove vozidla ?
random napísal:elektricky jazdia iba po peres v deliacom pase .. a na tomto useku je 130ka povolena asi na 300m! potom sa znizuje rychlost postupne az na 60, koli peresu
random napísal:Vcera som isiel po useku KE - Saca ... a musim sa priznat ze som zavadzal .. lebo na znacke koniec KE je nacapena dalsia ktora znizuje max. povolenu rychlost na 100km/h .. takze sorry .. nevedel som o tom ...
Tomas PO napísal:random napísal:Vcera som isiel po useku KE - Saca ... a musim sa priznat ze som zavadzal .. lebo na znacke koniec KE je nacapena dalsia ktora znizuje max. povolenu rychlost na 100km/h .. takze sorry .. nevedel som o tom ...
Ako je to z rychlostami po vyjazde z KE smer na PO? V meste na okruhu je cesta pre motorove vozidla, cize 130-ka obmedzena na 80 km/hod, ktora sa po znacke koniec Kosic automaticky zvysuje na 130- km/hod?
teoretik napísal:Tomas PO napísal:random napísal:Vcera som isiel po useku KE - Saca ... a musim sa priznat ze som zavadzal .. lebo na znacke koniec KE je nacapena dalsia ktora znizuje max. povolenu rychlost na 100km/h .. takze sorry .. nevedel som o tom ...
Ako je to z rychlostami po vyjazde z KE smer na PO? V meste na okruhu je cesta pre motorove vozidla, cize 130-ka obmedzena na 80 km/hod, ktora sa po znacke koniec Kosic automaticky zvysuje na 130- km/hod?
Mozno ist 130, as-far-as-i-know... Len pozor na to krematorium na kopci
kvalitná dialnica napísal:Ako vlastne z RK u nás R4 stojí maďarská strana?Ešte som tú trasu nespravil, a dochádzajú ku mne rozporuplné informácie...
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.