Moderátor: Moderátori
Ike napísal:v BA sa uz blizi rada BA-nnnSx
uz len T,U,V, a ide sa na BL
osobne by som bol za take primitivne riesenie ako maju v Srbsku alebo Chorvatsku...
napr Belehrad mal znacku BG nn - nn
a dnes ma jednoducho BG nnnn - nnn
alebo v chorvatsku... zahreb bol ZG nnn xx
a dnes je jednoducho ZG nnnn xx
Jurislav napísal:Co je to zac, ten novy bezpecnostny prvok na znackach, vlnovka?
Ja si ale tiez myslim, ze pre privesy je Y aj Z. Bolo by hlupe nechat Y privesom a Z zase autam.eucitizen napísal:A este aj Ba nnn Zn nie? Y je vyhradene pre privesov
Komu?Ike napísal:podla mna Xx je urcite vyhradene
Komu? Volkswagenu?Ike napísal:este aj VW je obsadene
Nepochopil som...napriklad v ML sa znacky koncia na AE, a maju slovensky znak a eu pasik.Ike napísal:inak minule som videl najaku znacku co koncila AH a mala slovensky znak a EU pasik... tak pozeram ze co to je za spekulanta...
Nepochopil som.Ike napísal:a nakoniec znacka ML
License Plates On April 25, 1901 the state of New York became the first state to require car license plates by law. The very first license plates were called number plates - first issued in 1893 in France by the police.
Jurislav napísal:Tak to si este poriadne dlho pockame . Mozno 50-100 rokovsorgo napísal:alebo jednoducho budu mat auta identifikacne mikrocipy namiesto dakych obsolentnych tabuliek.
Sergej napísal:Akurát že už 10 rokov to nie sú ŠPZ ale Evidenčné čísla...
sorgo napísal:Sergej napísal:Akurát že už 10 rokov to nie sú ŠPZ ale Evidenčné čísla...
No nemyslim si, ze by mlady dorast pouzival terminy ako EČV alebo TEČ Najdi mi dakoho kto nerozumie co je to SPZ...
OK, navrhujem do zatvorky dat ECV alebo naopak
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.