Moderátor: Moderátori
Antimander napísal:Ten obr. č. 3 to je krása - ten veľký pilier na tom moste.To by bolo zaujímavé zistiť, čo je to za most a nejaké údaje o ňom.
Inak celkom pekné moderné diaľnice v náročnom prostredí.
Priznám sa, že ja som ešte v Južnej Amerike vôbec nikdy nebol a ani nemám prehľad o tom, ako sa tam žije, stavia, ... fotky vždy potešia.
Branco napísal:Chile si vedie z krajín Južnej Ameriky takmer najlepšie, a to nemá ropu, ako napr. Venezuela.
Branco napísal:Nezaraďoval bz som všetky krajiny južnej Ameriky do jednej skupiny. Chile, čiastočne Argentína a Brazília, možno Venezuela patria skôr do "vhej" kategórie ekonomického rozvoja. Naproti tomu Peru, Bolívia, Ekvádor sú podľa mňa klasické rozvojové krajiny.
Adoas, nesúhlasím celkom s názorom o nemožnosti porovnávania napr. diaľničnej infraštruktúry. Infraštruktúra napr. v Chile bola budovaná podľa mexického a amerického (USA) vzoru). V Mexiku bola budovaná zase podľa vzoru USA...
Adoas napísal:Nasa firma ma v tejto krajine pohladavky vo vyske viac ako 14 mil. USD, povodne vsak boli vo vyske az 47 mil. USD. Zlepsuje sa to, ale priblizne 6 mil. USD uz neuvidime, pretoze to je cez firmy, ktore uz skrachovali.
Caesar napísal:Adoas napísal:Nasa firma ma v tejto krajine pohladavky vo vyske viac ako 14 mil. USD, povodne vsak boli vo vyske az 47 mil. USD. Zlepsuje sa to, ale priblizne 6 mil. USD uz neuvidime, pretoze to je cez firmy, ktore uz skrachovali.
A to radíte vo svete a sami ste si nevedeli zistiť, čo sa stane?
14 mil. USD to je 450 mil. SKK.
To ste podcenili.
Naspäť na Diaľnice a RK vo svete
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.